Een eiken tafel voor iedereen

Home » Eiken tafel

Unieke DIY-woonwinkel

Direct mee te nemen

Zelf samenstellen

Met keuze uit afmeting, rand en afwerking met olie of lak, hebben we een eiken tafel voor iedereen. Bouwie Home & Living is een unieke woon- en doe-het-zelfwinkel in één, gevestigd in Veen, in de buurt van Den Bosch. Wij hebben grote voorraden aan woonartikelen die u zowel als zakelijk en particulier klant bij ons kunt aanschaffen. Ons team helpt u graag met het vinden van de juiste items voor uw eiken tafel.

Een uitzonderlijke eiken tafel

Bent u bezig met het herinrichten van uw interieur? Wij helpen u graag bij het samenstellen van een uitzonderlijke eiken tafel. In onze winkel hebben wij een ruim aanbod aan verschillende eiken tafels, waarvan u de vorm zelf kunt uitkiezen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld:

Naast het kiezen van een eiken tafelblad, kunt u ook zelf bepalen welke typen tafelpoten of onderstellen u wilt combineren met het tafelblad. Ook voor horecatafels kunt u bij ons terecht. Door onze grote voorraad is snel leveren geen probleem.

eiken tafel

Vind de tafel van uw dromen in onze woonwinkel

Naast een eiken tafel kunt u nog vele andere woonartikelen in onze winkel vinden. Kom langs om zelf te ervaren hoeveel keuze wij bieden. Neus tussen onze aanbiedingen en sla uw slag. Heeft u vragen over het zelf samenstellen van een eiken tafel? Neem dan contact met ons op via +31 (0)416 696 832 of stuur een e-mail naar info@bouwie.info. Wij staan u graag te woord.

Volg ons op: