B2B

Ook voor uw zakelijk project

Zakelijke projecten

 

Bouwie is ook het adres voor zakelijke projecten. Eén van onze sterke punten is de grote/brede voorraad die wij hebben. Hierdoor kunnen de projecten snel geleverd worden. U kunt ervoor kiezen de projecten zelf op te halen, of op locatie te laten bezorgen door onze externe transporteur. Voor zowel de kleinere, als grotere tafelbladen hebben wij altijd bijpassende poten! Ook is maatwerk mogelijk en kunt u ervoor kiezen om de bladen al door ons te laten behandelen. Onze tafelbladen zijn van massief hout en veelal van de houtsoorten: Eiken, Elmwood en Suar.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met Jelle Bouman telefonisch of via de mail (jelle@bouwie.info).

IMG_3365

Horeca

Bent u voor uw horeca zaak opzoek naar tafels/stoelen? Wij kunnen u zeker van dienst zijn. Menig horeca zaak heeft namelijk al tafels en stoelen van Bouwie. Of het gaat om de knusse en gezellige ronde tafel, een stoere sta-tafel of de echte 'eye catcher' waar u met 10 personen aan kunt zitten, Bouwie is het adres.