Boomstam tafel

Boomstam tafel

Een boomstam tafel is niet zomaar een tafel, nee het is een stuk ‘puur’ natuur wat u in huis haalt. De tafel is een belangrijk onderdeel van uw huis, waar lief en leed samenkomen, een ‘eyecatcher’ en die wilt u met zorg kunnen uitkiezen! Bij Bouwie is dat mogelijk. Bouwie Home & Living heeft een groot assortiment tafels zoals ook boomstamtafels.

Aanbod
Of het gaat om Eiken boomstam tafels, Suar boomstambladen uit één stuk of bladen van oud hout, bij Bouwie kunt u ze bewonderen, uitzoeken én zelfs direct meenemen. Ook heeft u de keuze uit een zeer breed aanbod met maten, waardoor er altijd wel een geschikte maat voor u tussen zit! De boomstam bladen zijn nog onbehandeld, zo kunt u zelf het blad naar smaak brengen. Dit kunt u eenvoudig zelf doen door het aanbrengen van een (kleur) olie of van een (transparante) lak. Ook hebben wij verschillende diktes, zo kunt u gaan voor een dikke, robuuste boomstamtafel of juist voor een dunne maar subtiele boomstamtafel. Verder heeft Bouwie ook boomstambladen in de maten voor een salontafel, bankje of sidetable. Zo kunt u dus ook een bijpassende boomstam salontafel of boomstam bankjes combineren met uw eettafel. Om onze tafelpoten te bekijken, klik dan hier.

Zelf samenstellen
Bij Bouwie kunt u uw eigen boomstam tafel zelf samenstellen. U kiest het type blad uit, gevolgd door de tafelpoten. Ook hierin hebben wij een groot assortiment! Zo hebben bij bijpassende houten poten, matrixpoten, de bekende X U of A poot of wat te denken van onze unieke in hoogste verstelbare onderstellen? En niet alleen hebben wij deze poten voor uw boomstamtafel, maar ook voor eventuele boomstam salontafel of bankjes bladen.

Zelf ophalen of laten bezorgen
U kunt ervoor kiezen om de boomstam tafel zelf uit te komen zoeken in onze showroom. Alle afwerkmogelijkheden zien te bezichtigen in onze showroom, samen met de gewenste poot. Zo ziet u het complete plaatje van uw boomstamtafel. Uiteraard is het ook mogelijk om het boomstam tafelblad online te bestellen én thuis te laten bezorgen. Voor meer informatie hierover kunt u ons hier mailen.

Zakelijke klanten

Voor zakelijke doeleinden kunt ook tafelbladen kopen bij Bouwie. Of het nu gaat om boomstam bladen voor wederverkoop of juist voor eigen gebruik, informeer dan zeker naar de mogelijkheden. Wij kunnen de bladen ook voor u behandelen met een (kleur) olie of (transparante) lak. Door onze grote voorraden kunnen wij u ook continuïteit bieden. Voor meer informatie over zakelijke doeleinden kunt u contact opnemen met Jelle Bouman of hem direct een mail te sturen.

Foto 3 Marktplaats